Dom zdravlja Glavnog grada dobio vrijednu donaciju od kompanije “MULTICOM RETAIL” DOO

Dom zdravlja Glavnog grada dobio vrijednu donaciju od kompanije “MULTICOM RETAIL” DOO

Dom zdravlja Glavnog grada, izražava duboku zahvalnost kompaniji „Multicom Retail“ DOO na velikodušnoj donaciji od 8 klima uređaja, modela Tesla 12-ica sa wifi opcijom, ukupne finansijske vrijednosti od 2.392 eura. Klima uređaje su namijenili za potrebe organizacione cjeline Izabrani doktor za djecu- pedijatrijsko odjeljenje u zdravstvenom objektu Stara Varoš- Pobrežje.

Ova donacija je od neprocjenljivog značaja za naše pacijente i zaposlene, posebno tokom ljetnjih mjeseci kada su temperature poprilično visoke. Klima uređaji ne samo da obezbeđuju prijatnu radnu i boravišnu sredinu, već takođe igraju ključnu ulogu o održavanju optimalnih uslova za brigu o nasim najmlađim pacijentima, što direktno doprinosi poboljšanju kvaliteta zdravstvene usluge.

Ova velikodušna donacija klima uređaja od strane kompanije “Multicom Retail” DOO ističe se kao primer istinskog angažovanja u unapređenju zdravstvenih uslova za naše najmlađe pacijente i medicinsko osoblje. Partnerstvo sa kompanijom “Multicom Retail” DOO postaje uzor saradnje u zajednici i primjer kako privatni sektor može aktivno doprineti boljem okruženju za sve građane.

Zahvaljujemo se još jednom na ovoj dragocenoj donaciji koja će imati dugoročan pozitivan uticaj na sve korisnike naših usluga, radićemo kao i do sada na boljim uslovima rada za naše najmlađe pacijente i naše ljekare i pružati kvalitetnu zdravstvenu zaštitu građanima Glavnog grada.

PODIJELI NA:

Odgovori